vrijdag 20 mei 2011

Lesley-Ann Poppe VOLT test Ahh Bra BH @ Vlaamse Babes





Vlaamse Babe Lesley-Ann Poppe test in VOLT de Ahh Bra BH in de reclametest.


In de wekelijkse reclametest laat Kobe zijn oog vallen op de Ahh Bra, een bh uit de rekken van de telewinkel. Comfort, pasvorm en ondersteuning van grote borsten. En nooit meer de verkeerde maat.


Vijf Vlaamse vrouwen testen de Ahh Bra. Onder hen BV Lesley-Ann Poppe, langzamerhand wereldberoemd in Vlaanderen dankzij haar indrukwekkende cleavage en borsten.



Verder in de uitzending van VOLT: Vlaamse actrice Clara Cleymans wordt kleuterjuf in 'Volt'


Een frisdrank met de naam van een bier, een spotgoedkope bh die altijd goed zit en reclamestunts van het Kruidvat. 'Volt' is er weer op woensdag 18 mei. Met een discussie over het geslacht van baby's en bekende Vlaamse actrice Clara Cleymans als schooljuf.


Actrice Clara Cleymans – Nina-uit-Thuis–die-ervandoor-is-met-het-geld-van–de-notaris – stond de afgelopen maanden op de cover van zowat alle magazines. La Cleymans is hot. Maar overleeft ze ook een dag in een overvolle kleuterklas bij twee-en-een-halfjarigen? Hoe reageert ze als een kleuter een ongelukje heeft? Clara Cleymans als kleuterjuf.


Zelf het geslacht kiezen?
Is het een jongen of een meisje? De vraag bij elke geboorte. Technisch en medisch kan het dat je als ouder zelf het geslacht van je kind bepaalt. Waarom niet eigenlijk? Je wilt een meisje na twee jongens, of omgekeerd. Of gewoon een jongen en een meisje. Wat is er op tegen om zelf het ideale gezinnetje samen te stellen? De 'Volt'-discussie van de week.


Frisdrank of bier?
De grootste bierbrouwer ter wereld lanceert... een frisdrank. Met de naam van een bier dan nog, Jupiler Force. Is het een echte frisdrank of toch een beetje bier? Is er een verschil met het alcoholvrije bier dat al jaren op de markt is? En wat vinden Kampioenen Marijn 'Boma' Devalck en Johny 'Xavier' Voners van de nieuwkomer?


Undercover bij Kruidvat
Wat al aanbiedingen in de reclamefolder van het Kruidvat, stelt de undercoverreporter van 'Volt' vast. De tweede aankoop aan de helft van de prijs, twee kopen en een derde product gratis... Maar krijgt de klant zijn bonus altijd even vlot? De undercoverreporter zoekt het uit.


Lesley-Ann Poppe (Antwerpen, 7 maart 1979) is een Belgisch fotomodel. In 2008 werd ze verkozen tot Misses Globe Belgium. Ze werd bekend met optredens in de televisieprogramma's Komen Eten en De Beste Hobbykok van Vlaanderen.


Lesley-Ann Poppe poseerde sexy en bloot in P-Magazine. Enkele naaktfoto's die de fotograaf van P-Magazine nam in intieme sfeer lekten uit op de website Clint, waarop Poppe een proces tegen de website aanspande. In februari 2011 volgde de uitspraak en Lesley-Ann Poppe kreeg van de rechter ongelijk. Op de weinig verhullende foto's is te zien dat er slagroom op de naakte borsten van Lesley-Ann Poppe gespoten wordt.


Lesley-Ann Poppe werkt momenteel als presentatrice bij Ment TV. In 1994 maakte ze deel uit van de Blackmetalband Ecliptica en in 1997 en 1998 van de Blackmetalband Opus Nocturnales, maar moest toen door haar studies noodgedwongen stoppen met muziek. In 2011 startte ze de band B-A-B-E (Blond Ambition Babes) met Tanja Dexters en Griet Vanhees.


Vlaamse Babe Lesley-Ann Poppe studeerde af als Licentiaat Handelswetenschappen aan de Lessius Hogeschool en is directrice van een beauty, sauna en wellnessschool. Poppe is eveneens ondervoorzitster van de beroepsfederatie Personenzorg.


Het rondborstige mediafenomeen Lesley-Ann Poppe was twee keer op tv te zien. In 'Huizenjacht' laat ze haar slaapkamer opnieuw inrichten door interieurarchitect Filip Deslee en in 'Volt' test ze de Ahh Bra, een bh uit de rekken van de telewinkel.


De Ahh Bra wordt gepromoot als 'de bh die altijd past', ook voor vrouwen met een grote cupmaat. Hij zou comfortabel zijn, voldoende steun bieden en altijd passen. Kobe Ilsen heeft vijf vrouwen gevonden die deze beweringen op hun waarheidsgehalte testen en een van hen is Lesley-Ann Poppe, die wereldberoemd werd in Vlaanderen dankzij haar indrukwekkende cleavage. Misschien dreigt die wel in de Ahh Bra te verdwijnen.


In 'Huizenjacht' mag Lesley-Ann Poppe haar slaapkamerwensen voorleggen aan Filip Deslee, althans voor zover het de inrichting van haar zwartwitte slaapkamer betreft. "Lesley-Ann woont in een ruim, mooi en strak appartement", vertelt de bekende interieurarchitect.


"Lesley-Ann Poppe had te weinig bergruimte want maar één kleerkast en wilde haar slaapkamer zo inrichten dat ze een hotelkamergevoel zou krijgen. De dikke stof van de gordijnen schept gezelligheid en de zwarteglansvlakken op de dressingkast hebben een spiegelend effect. Want dat wilde ze graag: veel spiegels."

maandag 9 mei 2011

Body double speelde Lien Van De Kelder als Fien Bosvoorde bij blootscene keldermoord Zone Stad @ Vlaamse Babes



Body double speelde Lien Van De Kelder als Fien Bosvoorde bij blootscene keldermoord Zone Stad.



Misschien herinnert U het zich nog, oktober 2010 stond er plots een opmerkelijke vacature in de krant: ‘Dringend gezocht: naaktactrice.’




Voor een bekende Vlaamse dramareeks zocht het Gentse bureau Casting Studio een dame of babe om mee te spelen in enkele naaktscènes. 'Geen erotiek', benadrukte het rekruteringskantoor nog in de opvallende vacature.




Van de gelegenheidsactriceen Vlaamse Babe, die geen woord zou zeggen, werd alleen verwacht dat ze in evakostuum opdraafde. Ze werd in een zwembad aangevallen door een man. 'Aangezien de scène zich onder water afspeelt, heb je bij voorkeur voldoende zwemervaring en geen watervrees', stond ook nog in de oproep.




De Vlaamse naaktactrice moest de hoofdrolspeelster uit een Vlaamse dramareeks vervangen. Die weigerde namelijk de blootscène zelf te spelen.




Naar nu blijkt moest de actrice Lien van de Kelder vervangen in enkele naaktscènes van de politie serie Zone Stad.




De stand-in of body double van Lien van de Kelder diende op 14 en 21 oktober en 22 november 2010 beschikbaar te zijn. Verder diende de slanke jongedame met een cupmaat B of C aan borsten voorzien te zijn, en het liefst ook zonder tatoeëringen.




Tevens stond een 'professionele' vergoeding tegenover de naaktscène, zo werd nog beloofd in de advertentie. 'Naaktscènes worden beter betaald dan andere rollen.’ Volgens ingewijden variëren doorgaans vergoedingen van 250 tot 10.000 euro voor dit soort blootscènes.




In de oproep zochten de tv-makers dus een type Lien Van De Kelder.




Alle voorwaarden voor de stand-in van Lien van de Kelder in Zone Stad nog even op een rijtje:


Slank en cupmaat B of C


Vrouw tussen 20 en 35


Ongeveer 1,65 meter groot


Slank gebouwd


Cupmaat B of C


Geen tatoeëringen


Bij voorkeur donker kort tot halflang haar


Minimum aan acteerervaring




De stand-in of body double van Lien van de Kelder was deze weken uiteindelijk te zien in de afleveringen van Zone Stad ‘FASHION’ en ‘Moeders en hoeren’.




In deze afleveringen van Zone Stad viel Vlaamse Babe Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) in de handen van de keldermoordenaar.




Eerst is de opluchting nog groot als de vermoorde vrouw een look-a-like van Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) blijkt te zijn, de al eerder gememoreerde naaktactrice uit de advertentie.




Later wordt Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde duidelijk herkenbaar door de keldermoordenaar bloot vastgebonden in een kelder, waarna de keldermoordenaar de kelder laat onderlopen met water.


Dit leverde natuurlijk spannende beelden op, Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde naakt in het water, spartelend voor haar leven.




Oplettende kijkers hebben echter ontdekt dat weliswaar het gezicht van de vrouw in het water die van Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde was, maar dat de beelden van het naakte lichaam en borsten van de vrouw wederom van de stand-in, body double of look-a-like van Lien Van de Kelder waren. De borsten van de body double zouden dan ook minimaal 2 cupmaten te klein zijn.




Filmpje op het internet




Dat er met een vervangster is gewerkt voor Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde, kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. De scène geboeid in het zwembad van de kelder was misschien te gevaarlijk voor Lien Van de Kelder. Of mogelijk had de bekende Vlaamse actrice gewoon ook geen zin om naakt te gaan, omdat die beelden haar op het internet zouden achtervolgen. Toen Lien Van de Kelder in 2008 in Zone Stad haar blote rug en haar borsten liet zien, liep het internet over van de reacties en beeldfragmenten die beeld per beeld werden ontleed. Het ging toen om een naaktscène tussen Liens personage Fien en Lucas Neefs, gespeeld door Werner De Smedt.




Afwachten dus maar op een reactie van de hoofdpersoon, Lien Van de Kelder, zelf.


donderdag 5 mei 2011

Valerie De Booser modeshow Plan België @ Vlaamse Babes


Valerie De Booser organiseert een modeshow voor Plan België en geeft zelf het goeie voorbeeld op de catwalk.

Valérie De Booser organiseert én loopt modeshow voor goede doel

Voor het eerst sinds de opening van de winkel van Katja Retsin heeft mevrouw Koen Wauters, Valérie De Booser, nog eens zelf op de catwalk gestaan. In Mechelen showde ze kledij uit haar eigen winkel 'Histoires Des Femmes'. De opbrengst gaat naar Plan, de liefdadigheidsorganisatie waarvan manlief Koen al jaren peter is.

'Fashion for Charity', noemde Valérie het evenement van gisteravond. 'De volledige ticketopbrengst - we hebben toch zo'n 600 tickets van 15 euro verkocht - en de opbrengst van de drankverkoop gaat naar het goede doel.'

Belgische Babe Valérie De Booser koos voor Plan, de organisatie die ook de steun van Koen Wauters krijgt. 'Ik ben een soort meter van Plan', zegt ze. 'Ik heb Koen al vergezeld naar Kenia en zag daar met mijn eigen ogen dat het geld dat Plan ophaalt goed gebruikt wordt.

Dus wil ik met deze modeshow ook mijn duit in het zakje doen.' Koen is heel blij dat ik dit voor Plan wil doen. Alle beetjes helpen.'

De Clouseau-zanger kreeg gisteravond van zijn eigen vrouw een cheque overhandigd. Hij maakt die over aan de ngo. Koen Wauters en Valérie De Booser hebben zelf twee Plan-kindjes.

Eéntje in Kenia, en ééntje in Peru. 'We krijgen geregeld foto's, maar we hebben hen nog niet bezocht. We willen daarmee wachten tot Zita en Nono een beetje ouder zijn, dan kunnen ze met ons mee. Nu probeer ik hen daar wel al zoveel mogelijk over te vertellen.'

Ook collega Belgische Babes als Karen Damen en Kristel Verbeke van damesgroep K3, Tess Goossens en Sylvie de Bie waren aanwezig.