zondag 7 februari 2010

Lien Van de Kelder Dans mondial Salsa @ Vlaamse BabesDans Mondial, Lien Van de Kelder al dansend de wereld rond: salsa in Cuba

Vlaanderens sensueelste mediamadammen Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder gaan voor Vlaanderen vakantieland op zoek naar de ziel van de mooiste en populairste dansen ter wereld.

In de rubriek Dans mondial trekken ze zes weken lang al dansend de wereld rond.

Hoewel er onder al die zwierige passen veel meer techniek zit dan je zou denken, is salsa hoe dan ook een groot feest.

En daar kunnen de Cubanen wat van.

Vlaamse babe Lien Van de Kelder laat zich in deze laatste etappe van de dansreis meevoeren op zuiderse ritmes.

Dansleraars Lilly en Osmel nemen haar mee naar de wereld van de salsa en tonen haar de schoonheid van Cuba.

REPORTER : Lien Van de Kelder
REGISSEUR : Mario Mertens
Ook dit jaar staat Lien van de Kelder weer sexy op de Humo kalender. De Humo-kalender 2010, voor het tweede jaar op een rij gratis en voor niks - met dank aan The Wild Site! Vergaap u een jaar lang elke maand aan de finest of the finest, zoals daar zijn Marie Vinck, Matthias Schoenaerts, Lien Van de Kelder, Erik Van Looy, Maaike Neuville en vele anderen BV's.

Het jaar is nog maar net begonnen of je hebt al drie kalenders: van je bank, de afhaalchinees en – omdat je geen ‘nee’ kan zeggen als ze traditiegetrouw weer eens voor de deur staan – de plaatselijke vrijwilligersbrandweer. Nu nog een kalender dus die je écht gaat gebruiken.

Enkele voorbeelden zijn de ‘historische Fiat-kalender’, een ‘elke dag vakantie-kalender’, de weekkalender rond ‘verantwoordelijk burgerschap’ en – wellicht de meest populaire van allemaal – de jaarkalender 2010 van het weekblad Humo, gevuld met 22 megabytes aan foto’s van Marie Vinck, Lien Van de Kelder, Erik Van Looy en negen andere BV’s.

Overigens, als je deze kalender al te bloot vindt, open dan vooral niet de exemplaren van Pirelli en Playboy die intussen aardig beginnen te circuleren. Lien van de Kelder poseerde voor de kalender van Humo naakt in het water met een speel band rond haar borsten, waardoor je zoals gewoonlijk net niets ziet.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten