woensdag 15 december 2010

Saartje Vandendriessche Nieuwjaarsduik Oostende 2009 @ Vlaamse Babes


Zwangere Saartje Vandendriessche duikt in Noordzee bij Nieuwjaarsduik Oostende 2009

Ondanks de waarschuwing van de huisartsen om toch maar niet deel te nemen aan de ijsberenduik, gingen op 3 januari 2009 bij een buitenluchttemperatuur van -2° en een zeewatertemperatuur van +3° toch een goeie 6000 liefhebbers het koude noordzeewater in voor de Nieuwjaarsduik 2009 in badplaats Oostende. Sommige in badpak, sommige in bikini en sommige zelfs naakt, brrrrr. Onder deze durfallen ook de zwangere één presentatrice Saartje Vandendriessche!

De Nieuwjaarsduik 2009 is een groot succes geworden. Niet minder dan 6500 'ijsberen' doken het koude water in om 2009 goed in te zetten. Een recordopkomst.

De Nieuwjaarsduik werd dit jaar een echt evenement voor ijsberen. Onder een stralende hemel en een mooie zon doken 6500 deelnemers het water in. Ze deden dit bij een temperatuur rond het vriespunt en in water dat nog geen 2 graden was. Ter vergelijking: vorig jaar was de luchttemperatuur nog 7°C en het water 4°C.

Ondanks de negatieve berichten in één krant, waren er toch 2300 mensen die zich nog ter plaatse inschreven. Bovendien was er geen enkele medisch probleem. Alle Nieuwsjaarsduikers kwamen weer gezond en wel uit het water. Ze konden zich achteraf dan ook opwarmen aan een Smeets jenever en een Royco Minute Soep.

Onder de 6500 deelnemers was ook de kersverse Miss Belgium Zeynep Sever en de zwangere Vlaamse Babe Saartje Vandendriessche, VRT omroepster en presentatrice van onder meer de Naakt Kalender. Ze werden geflankeerd door onder meer de 20 finalistes van Miss Sports Belgium.

Na de koude duik in de Noordzee dook Saartje Vandendriessche nog even lekker voor de camera's van Canvas in een verdiende warme jacuzzi.

De volgende editie van de Nieuwjaarsduik in Oostende staat geprogrammeerd voor zaterdag 2 januari 2010.

zondag 5 december 2010

Alizée Poulicek @ Vlaamse Babes


Alizée Poulicek, een twintigjarige blondine uit Hoei, is in de Lotto Arena te Antwerpen verkozen tot Miss België 2008.

Ze volgt Vlaamse Babe Annelien Coorevits op.

Alizée, komt oorspronkelijk uit Tsjechië en was daar een voormalig topmodel.

Ze is 20 jaar en meet 175 cm, ze studeert buitenlandse handel, houdt van sport, vooral van paardrijden, en noemt zich sociaal en spontaan.

Miss Belgie Alizée Poulicek was al in haar blootje te bewonderen.

Op een Tsjechische modellenwebsite staan zeer mooie naakt foto’s van haar uit haar modellen periode in Tsjechië. Waarschijnlijk had niemand er ooit naar gekraaid maar als je nu eenmaal Miss België bent, is de kans groter dat zulke foto’s boven komen drijven.

Ieder jaar maakt Henk Van Cauwenbergh de Showbizzkalender. Net zoals bij de vorige 11 edities mocht Veronique De Cock ook deze keer niet ontbreken. Veronique stond ieder jaar al op de kalender.

Francesca Van Thielen siert dit jaar de cover van de prestigieuze kalender. Verder staan ook Joke Van De Velde, Hadise, Alizée Poulicek, Isabelle Nijs, Julie Taton, Annelien Coorevits, Brigitta Callens, Nele Somers, Sofie Mora, Véronique De Kock, Gunther Levi en Werner De Smedt op de kalender.