maandag 1 september 2014

Astrid Bryan Vlaamse Hollywood Vrouwen Astrid in Wonderland @ Vlaamse Babes


Astrid Bryan
Astrid Maria Maurice Nuyens Bryan Jr. (Merksem, 25 januari 1983) is een Belgisch model, zangeres, muzikante en televisiepersoonlijkheid.


Biografie
Astrid Bryan als Muzikant
Optreden van Bryan in Paul Allens studio in Beverly Hills

In 1987 had Astrid Bryan haar eerste vioolles met leraar Dejan Mijajev. Kort erna nam ze deel aan wedstrijden en concerten zoals:

    februari 25, 1989 Jong Tenuto speelde Gavotte in A – Gedike;
    april 22, 1989 Nationale selectie Jong Tenuto;
    mei 24, 1989 Televisieprogramma Jong Tenuto speelde Bauernkantate J.S. Bach;
    oktober 14, 1989 Jonge solisten in concert speelde Concerto in D Vivaldi;
    november 11, 1989 Muziek Contest Jong Talent speelde Frammento da Il Re Artu Henry Purcell en Concerto in D op. 3 nr. 9 Vivaldi;
    januari 21, 1990 Finale Concert Jong Tenuto Brussel;
    februari 18, 1990 Concert Young Musici in Antwerpen;
    december 18, 1991 Concert speelde O. Rieding conc. Op. 24 allegro maestoso;
    januari 19, 1991 Concert Stadsschouwburg Antwerpen speelde duet Canon Inversus Mozart;
    mei 11, 1991 Concert Koningin Elisabethzaal Antwerpen speelde Canon & Ave Verum Corpus Mozart;
    february 3, 1991 Selectie Competitie Charles de Bériot;
    november 26, 1991 Selectie Competitie Jeunes Solistes;
    januari 24, 1992 Televisieprogramma Jeunes Solistes Centre Cultures et de Congres Brussel;
    januari 18, 1992 Concert Elzenveld Antwerpen solo N. Baklanova Concertino in d;
    maart 6, 1993 Concert speelde solo Charles Dancla;
    maart 27, 1993 Wedstrijd Charles de Bériot;
    maart 9, 1993 Concert opening Muziek Academie Antwerpen;
    maart 21, 1994 Concert G. B. Viotti : Concerto in G;
    juni 1994 Concert Oliver Twist;

Astrid Bryan als Model

In 2001 werd Bryan ontdekt tijdens de wedstrijd Elite Model Look, die ze won voor België en deed ze mee aan de internationale finale in Nice, Frankrijk. Kort erna vertrok ze naar Milaan, London, Parijs en New York en liep modeshows voor Armani, Gucci, Blumarine, Ralph Lauren, John Richmond, Diesel, Gianfranco Ferré, en Stella McCartney. Ze werkte voor magazines zoals Vogue, Elle, Marie Claire, Riviera, Grazia, Anna, Madame Figaro, Lucky, Max, Knack, Cosmopolitan. Ze stond op de covers van Grazia, Anna, Kult, Riviera ( modern Luxury ), Knack, Lux Woman, Elle, Elle girl, P magazine. Astrid Bryan werd het gezicht van Quiksilver, Levis, Liu Jo, L'Oréal, Merle Norman, Nestle, Aldo, en DVS. Ook verscheen ze in een televisiereclame voor Armani en Colgate.
Astrid Bryan Mode

Van jongs af had Bryan interesse in stijl en mode. Op 17-jarige leeftijd zat ze op modeshows in Milaan, Parijs en Londen en kocht collecties aan voor winkels in Antwerpen waaronder ontwerpers als Alexander McQueen, Helmut Lang, Marc Jacobs, Viktor & Rolf, J. Lindeberg ea. Vanaf januari 2011 schrijft ze blogposts voor de website The Blonde & The Brunette en kreeg ze de titel "style and beauty expert".
Astrid Bryan Muziek

In 2008 kreeg Astrid Bryan zangles van Seth Riggs. Ze schreef samen met producer Peter Rafelson enkele liedjes : You Know I Would, Slip Away en Sympathy for the Devil. You Know I Would is de soundtrack geworden voor de film “The Poolboys”. In 2009 werkte Bryan samen met producer Rob Giles aan haar Rockalbum Taking Over. De inspiratie voor haar album haalde ze bij The Doors, Pearl Jam, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, AC/DC, Black Sabbath en Life of Agony.

Haar vioolleraar is Radu Pieptea.
Astrid Bryan op Televisie

In 2010 werd Astrid Bryan bekend in Vlaanderen door haar deelname aan het Vlaamse televisieprogramma Vlaamse Hollywood Vrouwen, dat werd uitgezonden op de commerciële zender vtm. In het programma werden vier dames gevolgd die hun leven in België achterlaten voor een sterrenleven in Hollywood.

30 november 2010 was Bryan te gast in het praatprogramma Goedele Nu (ook Goedele op dinsdag), een Vlaams televisieprogramma van vtm.

In april 2011 was Astrid Bryan ook te zien in de zesdelige reeks Nederlandse Hollywood Vrouwen, dat uitgezonden werd door de Nederlandse zender NET5. De beelden van Bryan werden overgenomen van de Vlaamse versie omdat het een groot succes was.
28 juli 2011 was Bryan te gast in het programma Villa Vanthilt, dat uitgezonden werd op Eén.
Op 2 september 2011 was Astrid Bryan te zien op VIJFtv met haar eigen docusoap Astrid in Wonderland. In de lente van 2012 komt er een tweede seizoen.

Op 12 september 2011 was Bryan te gast bij Bananasplit van de Vlaamse zender VT4.
Op 13 december 2011 verliet Bryan Californië voor een gesprek met Michiel Devlieger in De laatste show.
Op 21 december 2011 speelde Astrid Bryan mee in Blokken, een spelprogramma van VRT. De opbrengst van het programma ging naar Music For Life, een jaarlijkse inzamelactie van Studio Brussel ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen.

Op 1 januari 2012 speelde Astrid Bryan met Jeroen Meus en Adriaan Van den Hoof mee in de quiz De Pappenheimers op Eén, en won.

Astrid Bryan en den John tellen af in dancing Carré

Astrid Bryan, den John en broer Laurens vierden dit keer oudjaar in Carré in Willebroek en dat zorgde in de discotheek voor nooit geziene taferelen.

“Normaal gezien verkopen we nooit echt helemaal uit op oudjaar. Maar dat was dit jaar niet het geval. Al voor twaalven zaten we vol, wat ongetwijfeld met Astrid te maken had”, zegt woordvoerder Hans de Smedt.

“Zo’n 2000 mensen hebben in een fantastische sfeer de overgang van oud naar nieuw gevierd en samen met Astrid en John afgeteld naar middernacht en een groots vuurwerk. Het viel al onze medewerkers op hoe waanzinnig populair het koppel wel is en hoe aimabel en gewoon de twee blijven. En we kunnen prima vergelijken, want we hebben al veel bekend volk over de vloer gehad.”

Het nieuwjaarsfeest ging dan ook door tot in de vroege uurtjes. Rond 7u sloot Carré - dat dit jaar van binnen vernieuwd werd en in april 2012 de hele voorgevel gaat verbouwen - moe maar tevreden de deuren.

Het cv van 'Vlaamse Hollywoodvrouw' Astrid Bryan

Astrid Bryan was wellicht de opmerkelijkste brunette uit het vtm-programma 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'. Terwijl haar man vaak op reis moest voor zaken, haalde Astrid voor elk mogelijk klusje personeel in huis. Hoe zou het CV van deze Vlaamse Hollywoodvrouw eruit zien?

Echte naam: Astrid Nuyens
Geboortedatum: 25 januari 1983
Geboorteplaats: Merksem
Woonplaats: West-Hollywood, California, USA
Getrouwd: Vijf jaar getrouwd met John Bryan
Studies

- Sint-Ludgardisschool in Antwerpen
- I.D.C.O in Antwerpen, waar ze Latijns en Grieks studeerde. Ondertussen studeerde ze ook aan de Muziekacademie van Antwerpen
Professioneel

Astrid Bryan verhuisde zes jaar geleden naar Los Angeles en begon te werken voor het bedrijf van haar man ‘The Watley Group', een bedrijf dat firma's opkoopt en deze reorganiseert.
Muzikale carrière

Toen Astrid vier jaar was, leerde ze klassieke viool spelen van leraar Dejan Miljajev. Ze bleek hier talent voor te hebben, want als violiste mocht ze optreden op verschillende klassieke concerten over heel Europa. Hoewel ze als zangeres al een album uitbracht, stootte ze nooit echt door. Op dit moment probeert ze haar muzikale carrière uit te bouwen met haar album ‘Taking over’ en de bijbehorende single ‘Sooner or later’. Hiervoor werkte ze samen met Rob Giles en de drummer van Guns’n Roses.
Modellencarrière

Op 17-jarige leeftijd was Astrid Bryan model bij Dominique Models in Antwerpen. Toen ze in 2001 deel nam aan de Elite Model Look-wedstrijd, werd ze gecast voor een modedefilé van Armani in Milaan. Om haar modellencarrière verder uit te bouwen woonde ze drie jaar in Milaan. Als internationaal model mocht ze werken voor Aldo, Armani, Colgate, DVS, Levis, Liu Jo, L’Oréal, Nestle, Quiksilver, etc... Daarnaast sierde ze ook de covers van ‘Weekend Knack’, ‘Grazia’ (Italiaans magazine), ‘Elle Girl’ (Nederlands magazine), ‘Riviera’ (Amerikaans magazine).
Varia

- Haar man was ooit de financieel adviseur van hertogin Sarah Ferguson en kwam in 1992 in het nieuws omdat er een foto was opgedoken van hem terwijl hij aan de tenen van Ferguson likte.

- In 'Hollywoodvrouwen' op vtm, lijkt het of Astrid Bryan niets doet. Nochtans vertelde ze in het vtm-programma Goedele Nu dat ze zelf kookt, strijkt en haar kleren wast. Dat laatste zou volgens haar niemand zo goed kunnen doen als zij.

- Astrid Bryan woont in een van de populairste wijken van Hollywood met buren als Leonardo Dicaprio, Jennifer Aniston en de Beckhams.

Astrid Bryan verovert ook iTunes

Astrid Bryan is echt overal deze winter. Ze was al een hit op tv, nu verovert de Antwerpse Hollywooddiva ook nog de muziekwereld. Haar versie - en die van 'den John - van de hit 'Baby it's cold outside' staat op nummer 1 in de jazz-charts van iTunes.

Astrid Bryan en 'den John' blijven daarmee kleppers als Nina Simone (Feeling Good) en Louis Armstrong (What a Wonderful World) voor.

Als vanavond nu blijkt dat ze ook bijna-Slimste Mens Bart De Wever kan kloppen in Blokken for Life, is dat echt wel 'oh my god'...

Astrid Bryan was het eerste 'Wilde Wijf' van Peter

Astrid Bryan is enorm populair in Vlaanderen en is dan ook niet voor niets verkozen tot Madam 2011 door jullie. Er kwamen vanochtend zelfs heel wat mensen langs om een foto met haar te claimen.

Astrid Bryan was al 24 uur wakker, maar dat zagen en hoorden we niet. Ze werd ontmaagd als radiomaakster en deed dat met glans. Het is echt een supertoffe madam. Ze las voor uit de kranten en ze liet in haar sacoche kijken. Het opvallendste daaruit was ongetwijfeld een zak pickles-chips. Ze hebben dat niet in L.A. en daarom heeft ze het hier altijd bij. Ze deed ook de Wilde Wijventest op stier Stany en hield het maar liefst 43 seconden vol. Ze gaf ook mee dat er zeker kindjes komen met den John. Op dit moment is ze wel nog niet in verwachting.

Astrid Bryan verving ons Eva Daeleman met verve op deze 2de januari. Zij keek ook in de kranten en gaf mee wat haar opgevallen was. Ze koos voor Kim Clijsters, de warmste oudjaar en de eerste baby van 2012

Astrid Bryan in modeshow van kledingwinkel Bobo

Van Los Angeles naar het glamoureuze Tremelo: een kleine stap voor Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan. Ze stal de show op het defilé van kledwingwinkel Bobo.

MNM verkiest Astrid Bryan als Madam 2011

Astrid Bryan mag zich vanaf nu Madam 2011 noemen, nadat ze door de luisteraars van MNM de Gouden Ster kreeg toegekend omdat ze het voorbije jaar de meeste indruk wist na te laten!

Astrid Bryan zette zichzelf op de kaart door op te vallen in de realityreeks ‘Vlaamse Hollywood Vrouwen’ waardoor ze zoveel fans voor zich wist te winnen dat ze haar eigen docusoap kreeg op VijfTV: ‘Astrid in wonderland’. Al was dat niet altijd zo het geval, want vroeger op school werd ze “gepest als giraf” omdat ze zo groot was...

"Als ik een mailtje krijg van meisjes uit die school om te zeggen hoe goed ik het doe op tv, antwoord ik altijd vriendelijk. Al moet ik toegeven dat ik soms denk, 'Als ge mij nu op tv ziet, zult ge wel weten dat ge mij vroeger hebt gepest. In your face!'", aldus de Vlaamse Hollywood vrouw in Dag Allemaal.

Astrid Bryan kaapte de titel weg van Nathalie Meskens en Kato en zal de trofee persoonlijk in de studio gaan ophalen op 2 januari tijdens ‘De wilde wijvenweek’ op MNM in de ‘Grote Peter Van de Veire ochtendshow’. Eva Daeleman is tijdens die week op vakantie en dan wordt Peter Van de Veire elke dag vergezeld door een ‘wild wijf’.

Wie haar daarvoor al aan het werk wil zien, moet afstemmen op ‘Blokken for life’, want dan zal Astrid het opnemen tegen niemand minder dan Bart De Wever. Bryan is in de wolken dat ze mag strijden tegen De Wever omdat haar mama en papa naar eigen zeggen “megafan zijn van den Bart”.

Astrid Bryan: "Ik ben hier net een rockster"

Astrid Bryan trok heel wat bekijks op de modeshow van Bobo in Tremelo. "Het is crazy."

"Mensen hebben zelfs spandoeken gemaakt. Het is crazy wat mij overkomt. In LA merk ik niets van al die aandacht. De reacties zijn gelukkig wel positief. Ik was mega nerveus voor vandaag. Het is 6 jaar geleden dat ik nog eens op een catwalk stond. Ik ben gestopt met modellenwerk toen ik den John leerde kennen. Dit is gewoon een tussendoortje, want ik zal nooit weggaan uit LA. Mijn leventje daar wil ik voor niets ruilen", aldus Bryan

Astrid Bryan acteert in 'The Loft'


Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid is weer in het land en ze is hier niet zomaar. In Het Nieuwsblad van woensdag staat dat ze samen het haar man John een kerstsingle heeft opgenomen.Meer pimped-out Astrid Bryan nieuws: John heeft haar een kleine rol weten te versieren in de Amerikaanse versie van 'The Loft'. John werkt voor een bedrijf dat op zoek ging naar investeerders voor de film en zo kon John een goed woordje voor Astrid doen.

 

Misschien dat Hollywoodcollega Greet Astrid volgend jaar in de Verenigde Staten wel op de rode loper interviewt wanneer de Amerikaanse versie van 'The Loft' daar in première gaat.


In de celebrityreeks ‘Astrid in Wonderland’ laat Astrid Bryan zich van haar meest persoonlijke kant zien. Wij sprokkelden tien feiten uit de tweede aflevering die je nog niet over haar wist.

- Het is oud nieuws dat Astrid Bryan niets liever doet dan haar jeep pimpen, maar wist je ook dat haar befaamde pussy wagon geüpgraded is naar een pimped out chromed out military machete-truck?

- Astrid is vaste klant bij pretparken. ‘Den John en ik, wij vinden amusement parks bangelijk’, klonk het overtuigd. Toch was ze niet zo enthousiast over de foto die gemaakt werd tijdens een ritje met de Ghostrider. ‘It looks like i’m giving birth’ zei ze.

- De Vlaamse diva en haar man leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. ‘Ik had hem nog nooit gezien en hij gaf een etentje. Hij zei meteen dat ik naast hem moest gaan zitten’, aldus Astrid.

- De twee gaven amper een jaar later hun jawoord in Napa Valley en organiseerden een groots sprookjesfeest. Intussen zijn ze al vijf jaar gelukkig getrouwd. Wist je dat mensen in LA huwelijken meten in hondenjaren? Dat houdt in dat ze het ongeveer 35 jaar met elkaar uithouden.

- Astrid Bryan is een germ freak geworden door in Amerika te wonen. Na haar yogales gaat ze meteen douchen omdat ze walgt van de gedachte dat iemand anders op haar trainingsmatje heeft liggen zweten.

- De 28-jarige ster haat onopgemaakte bedden. Het eerste wat ze doet als ze bij haar broer Laurens annex notoir bachelor op bezoek gaat, is naar boven gaan om te kijken of zijn kamer netjes is.

- Bijna alle vrienden van het koppel doen beroep op koks of laten maaltijden thuis bezorgen als ze gasten over de vloer krijgen. Maar ten huize Bryan staat de vrouw aan het fornuis van haar (buiten)keuken. Bouillonblokjes neemt ze zelfs mee uit België.

- Astrid Bryan houdt van ajuin, maar kan de geur ervan niet verdragen. Daarom draagt ze steeds wegwerphandschoenen als ze met ajuinen kookt. Zo blijven er geen stinkende stukjes onder haar nagels zitten. ‘Onion smell, that’s a no-no’, klinkt het.

- Wat het koppel ook eet, elk gerechtje krijgt een zelf uitgevonden naam. Zo is spaghetti bolognese meat mater en is bananenpudding naner nudding.

- Astrid Bryan lepelt elke avond een pot Häagen-Dazs uit. Vooral het smaakje banana foster met karamel vindt ze out of control.


Omdat je een Hollywoodlichaam niet zomaar cadeau krijgt, doen Astrid en John in hun vrije tijd aan sport. Alleen lijkt Den John daar iets beter in te zijn dan zijn vrouw.

In de aflevering van ‘Astrid in Wonderland’ zien we hoe Astrid Bryan en John aan yoga doen. Een privélerares legt enkele basisoefeningen uit, maar hoe hard Astrid ook haar best doet, John toont zich de betere leerling. Niets nieuws voor Astrid, want ‘den John, die is zo goed in alles wat met sport te maken heeft’.

Astrid Bryan vindt het heerlijk om aan rasechte Hollywoodvrouwen te vertellen dat ze een eigen celebritysoap heeft in België. "Een eigen show hebben maakt je populairder dan een filmster", aldus de diva.

Laurens Nuyens zegt u waarschijnlijk weinig, zijn zus Astrid Bryan des te meer. Als vrijgezel en 'womanizer' krijgt hij alvast de nodige aandacht in het programma. Benieuwd of hij ook een pussywagon heeft.

Laurens, de 'Lau', heeft een stevige reputatie als womanizer en bon vivant. Zelf vindt hij niet dat hij zo veel vrouwen versiert, al gaat het in LA net iets sneller en zijn er iets meer celebs in te palmen: "De vrouwen zijn hier agressiever. Ze stappen zelf op je af. Ik ken heel wat celebrities, maar ik ben een beetje bang om een romance met hen te beginnen", aldus 'de Lau', in Dag Allemaal.

Laurens volgde Astrid naar de overkant van de oceaan en is daar haar rots in de branding. Na zijn studies Master in General Management aan de Vlerick Management school, bleek Laurens de geknipte man om in LA een nieuw leven te starten als rechterhand van John in The Watley Group.

Vorig jaar verbaasde Astrid Bryan jong en oud met haar hilarische quotes in Vlaamse Hollywoodvrouwen.
De 28-jarige diva Astrid Bryan heeft een eigen realityreeks op VIJFtv: Astrid in Wonderland. Wij verzamelden alvast haar strafste uitspraken om een idee te geven waaraan je je kunt verwachten.

‘De pimped-out, chromed-out truck mobile’, de ‘pussywagon’ of de ‘Quentin Tarantino Kill Bill mobile’ – de manier waarop Astrid haar auto voorstelde in de eerste aflevering van Vlaamse Hollywoodvrouwen, zal haar wellicht voor eeuwig achtervolgen. We geven hem nog één keertje, ‘all the way to Malibu’:

Astrid Bryan: top 10 hilarische quotes

Het was weer smullen van het Antwerps-Engelse accent van Astrid Bryan in haar soap 'Astrid in Wonderland'. Wij zetten de heerlijkste quotes uit de eerste aflevering op een rijtje.

1. Over haar programma:
'Ik vind dat wel heel cool om mijn eigen show te krijgen.'

2. Over haar favoriete designerschoenen:
'Louboutins, heel veel mensen dragen louboutins, very pricy.'

3. Over designerbags:
'Every celebrity has a Birkin, ik heb er vier.'

4. Over den John:
'Ik zie den John overal in, ik zie den John zelfs in een appelsien.'

5. Over het huisdier van de voormalige eigenaars:
'Die hadden hier een leeuw als huisdier, dat vind ik heel gay. Maar ik vind dat toch maar een raar huisdier.'

6. Over Belgian food:
'Een goed pak frieten met mayonaise, er is niks beter dan dat.'

7. Over haar brein (en dat van den John):
'Den John die moet een heel groot brein hebben, zo drie keer groter dan dat van mij of zo.'

8. Over lichaamsgeuren:
'If I sweat, I smell'

9. Over haar pussywagon:
'He made me famous, my pussywagon'
'Pimping my jeep, I love doing that, maar ik denk dat hij nu genoeg gepimpt is, er kan niets meer bij'
'Ik vind dit echt wel een tough chick car'

10. Over koosnaampjes:
'Mijn broer en ik, wij noemen elkaar altijd kut en lul'

Astrid Bryan leidt een jetsetleven onder de palmbomen van Hollywood en staat bekend om haar heel eigen Antwengelse crazy uitspraken. Haar ‘pimped out, chromed out truck’, of beter bekend als de pussywagon, zal haar nog een hele tijd achtervolgen.

John is Astrids prins op het witte paard, die bovendien stevig in het zadel zit. Hij is CEO van een Amerikaanse zakenbank en waagt zich sinds kort ook in de filmwereld. Een drukbezet man dus, maar voor zijn Astrid maakt hij altijd tijd.

Astrid Bryan omschrijft haar ‘pimped out, chromed out truck’ als ‘Pussywagon’ of ‘Quentin Tarantino Kill Bill Mobile’. Ideaal om, met surfplank in de koffer, in alle glitter in bikinitopje te ‘tannen’ en dit ‘all the way to Malibu’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten