dinsdag 8 december 2009

Joyce Van Nimmen Vlaamse actrice en fotomodel @ Vlaamse Babes

Joyce van Nimmen is een jonge vrouw van 22. Ze houdt van het leven, plezier maken, uitgaan, vakanties op exotische bestemmingen... Als jonge tiener droomde ze ervan om automonteur te worden. Gepassioneerd door snelle wagens blijft dit tot op vandaag één van haar vele hobbies.

Nog voor haar carrière van start ging was Joyce reeds op jonge leeftijd een vrijgevochten vrouw. Op 15-jarige leeftijd werkte ze reeds fulltime in een taverne, terwijl ze ondertussen een opleiding volgde op een hotelschool. Enkele jaren later werd ze buschauffeur om vervolgens, heel onverwachts nadat ze slechts enkele sexy foto’s had opgestuurd, door P-magazine gekozen te worden als covergirl voor dit maandblad. Vanaf dat ogenblik zijn de zaken heel snel beginnen gaan.

In 2004 werd ze door de televisiezender Kanaal2 gekozen om, samen met Eva Pauwels, gedurende drie weken Italië te ontdekken en te veroveren in de realitysoap ‘Ciao Bella’. Na het succes van deze reeks volgen de opdrachten elkaar snel op. De blote borsten van Vlaamse babe Joyce van Nimmen verschenen sindsdien onder meer op de covers van grote magazines zoals Playboy, Che, Maxim, P-magazine en nog vele anderen….

Joyce verschijnt vanaf dan ook meer en meer naakt op televisie en maakt ook deel uit van het vast vrouwenpanel van Open&Bloot (het erotisch zondagavond programma van de televisiezender Kanaal2) in het najaar van 2005. Ondertussen volgen lingerie défilés en fotoshoots, ook naakt, met fotografen zoals Henk van Cauwenbergh en Frank de Mulder elkaar op. Om natuurlijk haar naaktkalender 2005 niet te vergeten... Joyce blijft natuurlijk met beide voeten op de grond staan. Ze moet nog veel leren, moet nog een lange weg afleggen. Als jonge moeder van de 2-jarige Amber beheert ze haar carrière met veel zorg...

Voor 2006 staat er dan ook nog meer op til : veelvuldige aanwezigheid in diverse programma’s op de Vlaamse televisiezenders, het gezicht van een nieuwe reclame-campagne, een bloot fotoreportage in een prestigieus maandblad, exotische bestemmingen voor gedurfde sexy fotoshoots.

Het gaat goed met Joyce Van Nimmen, de langharige blonde stoot in het veelbesproken Kanaaltwee-programma Ciao Bella want ze heeft al 4 maand een nieuwe vriend, Dimitri. Hij werkt in het weekend als bodyguard en tevens werkt hij ook aan motoren. Het toeval wil lukken dat Joyce Van Nimmen een nieuwe Harley Davidson wilde aan te schaffen. Van het een kwam het ander en ondertussen is het nu wel officieel bekend dat ze een stel zijn samenwonen. Volgens Joyce zitten ze echt op dezelfde golflengte.

Over haar tv-plannen wil ze niet erg veel kwijt, maar een ding staat vast: ze heeft een vrouwelijke manager onder de arm genomen om haar bij te staan tijdens haar commerciële contacten. Haar manager, Muriel komt uit het open en bloot panel en is niet de eerste de beste, want ze kent het wereldje van binnen uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten