zaterdag 20 november 2010

Evy Gruyaert Buikdansen Egypte Vlaanderen vakantieland Dans Mondial @ Vlaamse Babes

Dans Mondial, Evy Gruyaert al dansend de wereld rond: buikdansen in Egypte

Vlaanderens sensueelste mediamadammen en Vlaamse babes Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder gaan voor Vlaanderen vakantieland op zoek naar de ziel van de mooiste en populairste dansen ter wereld. In de rubriek Dans mondial trekken ze zes weken lang al dansend de wereld rond.

'In Egypte heb ik spieren gevoeld waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.' Evy Gruyaert ging in Caïro op zoek naar de roots van een van de sensueelste dansen ter wereld: buikdansen. Bekken, schouders, heupen, handen, alles beweegt, schudt en golft.


Hoewel de buikdans moeilijk te verenigen lijkt met het islamitisch geloof, zijn de meeste Egyptenaren er toch gek op. En ook steeds meer westerse vrouwen laten zich verleiden tot de mooie, maar moeilijke dans.

REPORTER : Evy Gruyaert
REGISSEUR : Mario Mertens
In het filmpje zit ook onbedoeld de beroemde nip slip van Evy, waarin haar tepels uit haar kleedje vallen tijdens het dansen.

Hoe enorm BV's ook hun best doen om de boel te verbergen en hun borsten op de juiste plaats te houden, uiteindelijk glipt er bij elke celeb wel een keer een tepeltje uit een jurk of bikini, de beruchte nipple slip, en deze keer was Evy Gruyaert blijkbaar aan de beurt.
Evy Alice Gruyaert (Meulebeke, 11 augustus 1979) is een Vlaamse radio- en televisiepresentatrice.
Evy Gruyaert is afgestudeerd in Kortrijk in de opleiding Zakelijk vertalen en tolken. Ze begon haar mediacarrière bij een lokale televisiezender, en ging na een wedstrijd bij Radio Donna werken, eerst als nieuwslezer, dan als vervangster en uiteindelijk als presentatrice. Vanaf 2001 is ze ook op de Belgische nationale televisie doorgebroken, eerst als hostesse, later ook in de programma's Vlaanderen Vakantieland, Aan Tafel, Ticket en Vlaanderen Sportland. Ook is ze omroepster bij één. Vanaf 2007 presenteerde ze De Rode Loper op één ter vervanging van Martine Prenen. Eind 2007 nam Katja Retsin de fakkel van haar over. In 2008 was Gruyaert te horen op Radio Donna in de voormiddag tussen 9 en 12 uur. Sinds 2009 was ze te horen op zaterdag- en zondagochtend van 13 tot 15u op MNM. Sindsdien heeft ze haar presentatiewerk bij De Roder Loper ook weer opgenomen. Sinds eind 2009 heeft ze bij MNM geen eigen programma meer.

In 2008 kwam er een boek uit van Evy Gruyaert: Het Dagboek Van Evy Gruyaert. Daar liet ze ons vier weken lang meekijken in haar druk leventje en hoe ze probeert om gezond door het leven te gaan, wat niet altijd even gemakkelijk is.

In maart 2009 werd Evy Gruyaert verkozen tot "meest sexy radiofiguur". Later dat jaar zette ze een punt achter haar relatie met haar vriend Lieven Rossignol. Op 27 november 2009 stelde Evy Gruyaert haar eerste juwelencolectie Malice in Wonderland voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten