donderdag 25 november 2010

Lien van de Kelde: De vrijscene in Zone Stad @ Vlaamse Babes

Menig man (en misschien enkele vrouwen) hebben er lang op zitten wachten, maar uiteindelijk gaat het dan toch gebeuren: Vlaamse babe Lien Van de Kelder gaat naakt, en dat in het vierde seizoen van de politiereeks ‘Zone stad’.

De Belgische actrice die vooral bekend raakte van haar rol in de soap ‘Thuis’ is de hottest babe van België.
Het was dan ook geen verrassing dat Lien Van de Kelder bij Humo’s Pop Poll Deluxe vorig jaar de medaille kreeg van persoon die je wel eens uit de kleren wou zien gaan.

Uiteindelijk ging ze dan ook bloot voor een vol sportpaleis .

In het vierde seizoen van ‘Zone stad’ speelt Lien Van de Kelder Fien en zal ze naakt in een bedscène te zien zijn.

De eerste seks scène is al ingeblikt. Wie haar tegenspeler is tijdens de naakt scène, en of Lien nog vaker bloot te zien is in Zone Stad, is nog niet bekend.

Naaktscène Lien Van de Kelder populair op YouTube

De langverwachte naaktscène van Lien Van de Kelder in de vtm-serie ‘Zone Stad’ bleek niet veel niet het verwachtte naakt op te leveren. Toch is het een echte hit op YouTube.

Het was Werner De Smedt die in zijn rol van Lucas Neefs het bed deelde met Fien Bosvoorde, gespeeld door Lien Van de Kelder.

Vooraf werd heel veel heisa om de naaktscène gemaakt, vooral door vtm dan. Maar meer dan een blote rug en de zijkant van een blote borst was uiteindelijk niet te zien.

Op YouTube is het fragment al een tijdje een hit. “Ik lig er niet wakker van”, aldus Lien Van de Kelder. “Er heeft nog niemand uit mijn vriendenkring er iets over gezegd en reacties op internet heb ik niet gelezen. Ik zit er ook niet op te wachten, het is helemaal niet zo belangrijk. Het hoort bij mijn job”, besluit Lien.

In de volgende aflevering zou een veel pikantere bloot scène zitten, aldus de “kenners”.

Lien Van De Kelder heeft relatie met oudere man

Actrice Lien Van De Kelder en regisseur Hans Herbots zijn een koppel. Dat heeft de actrice zelf bevestigd.

Van De Kelder (26) en Herbots (39) leerden elkaar kennen tijdens de opnames van 'Zone Stad'.

Lien Van De Kelder speelde jarenlang Sofie in de VRT-reeks 'Thuis'. Vanaf december zal ze op VTM te zien zijn in het vijfde seizoen van 'Zone Stad'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten